Ο αστυνομικός περιγράφει την επεισοδιακή συνάντηση με τον Στέλιο Διονυσίου: «Μου λέει “τι θες ρε μ… θέλω να περάσω”»

09/02/2018 20:41

Ένοχο έκρινε το δικαστήριο τον τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου για το επεισόδιο με αστυνομικό προ ημερών στο κέντρο της Αθήνας.

Ο γνωστός τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος για σωματική βλάβη από αμέλεια εξύβριση και απείθεια, ενώ του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, με αναστολή.

Περιγράφοντας την επεισοδιακή συνάντηση που είχε με τον Στέλιο Διονυσίου ο μηνυτής αστυνομικός ανέφερε στο δικαστήριο: «Το αμάξι ξεκίνησε έκοψε την κορδέλα και ερχόταν καταπάνω μου. Έκανα στην άκρη, με χτυπάει με τον καθρέπτη και προχωράει. Με χτύπησε στο δεξί χέρι, στο δάκτυλο. Του φωνάζω «βλέπω την πινακίδα θα σου κάνω μήνυση και σταμάτησε»», είπε συμπληρώνοντας πως ήταν η στιγμή που ο γνωστός τραγουδιστής κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τον πλησίασε.

«Μου λέει «τι θες ρε μ… θέλω να περάσω». Ήταν εξαγριωμένος σε τρομερή ένταση. Του λέω «θα καλέσω περιπολικό να πάμε στο τμήμα να σου κάνω μήνυση». Δεν μου είπε τίποτα για την κατάσταση της υγείας του ή ότι έχει πρόβλημα. Άρχισε αμέσως να με βρίζει. Πήγαμε στο Τμήμα. Είχε ενημερωθεί το ΕΚΑΒ και με ρώτησαν αν έχω κάτι και ανέφερα ότι πονάει το δάχτυλο μου και με πήγαν στο νοσοκομείο».

Ο αστυνομικός κατέθεσε πως του είπαν πως πρέπει να έχει το χέρι του δεμένο και σε πλήρη ακινησία.