Έλληνας απότακτος αστυνομικός ο εκτελεστής διαβόητου μεγαλεμπόρου ναρκωτικών, λένε τα αλβανικά Μέσα (βίντεο)

Ένας Έλληνας απότακτος αστυνομικός είναι ο εκτελεστής ενός μεγαλεμπόρου ναρκωτικών στην Αλβανία, σύμφωνα με δημοσίευμα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

Πρόκειται για τον Ευθύμιο Ευθυμίου, απότακτο αστυνομικό από το 2012, ο οποίος σύμφωνα με τα αλβανικά ρεπορτάζ, είναι ο εκτελεστής του Αλβανού βαρόνου ναρκωτικών, Devi Kasmi, ο οποίος πυροβολήθηκε στις 29 Ιανουαρίου στα Τίρανα, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

 Όπως αναφέρουν οι Αλβανοί αστυνομικοί, ο 41χρονος Έλληνας μπήκε στη γειτονική χώρα πριν δύο εβδομάδες και βρήκε κρησφύγετο σε βίλα που ανήκει σε έναν εκ των συνεργών του, στα προάστια των Τιράνων. Εκεί τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης «Αίνιγμα» σχεδίασαν με κάθε λεπτομέρεια την εκτέλεση του μεγαλέμπορου ναρκωτικών. Ηθικός αυτουργός της δολοφονίας φέρεται ένας παλιός γνώριμος των αλβανικών αρχών που έχει καταφέρει να ξεφύγει.

Μάλιστα, ο Έλληνας απότακτος αστυνομικός, όπως υποστηρίζουν τα ΜΜΕ της Αλβανίας, είναι αυτός που πυροβόλησε με απόλυτη ψυχραιμία στο κεφάλι και σκότωσε τον Devi Kasmi ενώ βρισκόταν μέσα στο όχημα του, έναντι 6.000 ευρώ.

O 41χρονος ζει μόνιμα στην Άρτα και είχε αποταχθεί από την Ελληνική Αστυνομία από το 2012, καθώς είχε διαπιστωθεί πως είχε εμπλοκή με διακίνηση ναρκωτικών, ενώ τα αλβανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως είχε καταδικαστεί και στην Γερμανία για παρόμοιες υποθέσεις.

Πηγή: ereportaz.gr