Η ΔΙ.ΑΣ. Καστοριάς έπιασε τους Αλβανούς να μεταφέρουν 9 κιλά χασίσι (φωτογραφίες)

Συνελήφθησαν χθες (30-01-2018) το μεσημέρι στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς, δυο (2) υπήκοοι Αλβανίας, ένας 26χρονος, μη νόμιμος μετανάστης και ένας 29χρονος, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το μεσημέρι στην Καστοριά σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι και κατά τον έλεγχο βρέθηκαν να κατέχουν από κοινού δύο (2) ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν τέσσερις (4) συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους εννέα (9) κιλών και εκατόν εξήντα (160) γραμμαρίων, ενώ όπως πρόεκυψε ο 26χρονος είχε εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -9- κιλά και -160- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • -2- κινητά τηλέφωνα,
  • -3- κάρτες SIM και
  • χρηματικό ποσό -560- ευρώ και -2.620- lek Αλβανίας.

Π ροανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.