Έκκληση για βοήθεια από την μητέρα του Λαμιώτη αλεξιπτωτιστή που έμεινε παράλυτος σε τροχαίο. (φωτογραφίες και βίντεο)

Η είδηση του σοβαρού τροχαίου στην αερογέφυρα του Σταυρού στη Λαμία με θύμα έναν νεαρό δικυκλιστή είχε σοκάρει την πόλη.

troxaio stavros02

Ο Παναγιώτης Παππάς οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μηχανή του, όταν έπεσε κάτω από τη γέφυρα. Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

troxaio stavros2

Σήμερα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση στο Απολλώνιο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης στη Λάρισα. Ο άλλοτε αλεξιπτωτιστής του ελληνικού στρατού πλέον κάνει μόνο μικρές κινήσεις με τα χέρια του, ενώ και η αναπνοή του διασφαλίζεται με τραχειοτομή.

Panagiotis papas2

Η μητέρα του Ζωή, μιλά σήμερα στο tvstar.gr για το παλικάρι που από την μία στιγμή στην άλλη, βρέθηκε καθηλωμένο στο κρεβάτι.

Τραγική ειρωνεία είναι πως 22 χρόνια πριν, o πατέρας του Παναγιώτη είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο με μηχανή, από το οποίο έχει χάσει τα δύο του πόδια και από τότε κινείται με αναπηρικό καροτσάκι .

Μέχρι την ημέρα του ατυχήματος του Παναγιώτη, η κυρία Ζωή έβγαζε το μεροκάματο της από μία καντίνα που διατηρούσε στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, κοντά στα διόδια της Αγίας Τριάδας. Μετά το ατύχημα όμως έπρεπε να βρίσκεται κοντά στο γιο της και παράτησε την καντίνα.

Τώρα που η ανάγκη της επιβίωσης την οδηγεί και πάλι στην καντίνα, δεν μπορεί να εργαστεί αφού η Δ.Ε.Η. της έχει κόψει το ρεύμα για ένα χρέος που φτάνει τα 2000 €.  Προσπάθησε να κάνει διακανονισμό ωστόσο τα χρήματα της δεν επαρκούν. Δείτε το βίντεο: