Εξιχνιάσθηκε άμεσα από την ΕΛ.ΑΣ. υπόθεση ληστείας σε σπίτι στη Χαλκίδα

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση ληστείας, η οποία διαπράχθηκε χθες (08-01 -2018) το πρωί, σε σπίτι στη Χαλκίδα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθησαν ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας και μία 39χρονη ημεδαπή, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας, κατά συναυτουργία και κατά περίπτωση, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα ο 26χρονος χθες το πρωί, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε οικία 41χρονης ημεδαπής, όπου με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (4.500) περίπου ευρώ και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Μετά από ενδελεχή διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε η εμπλοκή της 39χρονης, η οποία αποτελεί συγγενικό πρόσωπο της 41χρονης, ενώ προέκυψαν και τα στοιχεία ταυτότητας του 26χρονου συνεργού της, με τον οποίο από κοινού ιδιοποιήθηκαν το ανωτέρω χρηματικό ποσό.

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην οικία της 39χρονης, το χρηματικό ποσό των (2.270) ευρώ, καθώς και (100) ευρώ στην κατοχή της, ενώ στην οικία του 26χρονου, το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ και (260) ευρώ στην κατοχή του.

Συνολικά κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (3.630) ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.