Νέα κατάθεση σοκ από τον δολοφόνο της Δώρας: «Με πλήρωσαν για να σκοτώσω τη Δώρα Ζέμπερη»

Μία δραματική εξέλιξη υπάρχει στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και την στυγερή δολοφονία της νεαρής εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Όπως ανέφερε και ο δικηγόρος του πατέρα της κοπέλας, Απόστολος Λύτρας, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 στον Νίκο Χατζηνικολάου, στην συμπληρωματική του κατάθεση στις 22/12 ο καθ΄ ομολογία δράστης του φονικού ανέτρεψε τους αρχικού ισχυρισμούς του, λέγοντας ότι παρακολουθούσε τη νεαρή εφοριακό και πώς του είχαν τάξει το ποσό των 30.000 ευρώ για να την δολοφονήσει.

Ο κ. Λύτρας σχολίασε ότι οι άνθρωποι που ήθελαν την Δώρα Ζέμπερη νεκρή, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του φερόμενου δράστη «τον προμήθευαν με ναρκωτικά και ότι ο ίδιος θέλει προστασία για όσα γράφει και αναφέρει ο ίδιος ότι θέλει να ζήσει μέχρι το δικαστήριο».

«Στην συμπληρωματική κατάθεση δεν λέει ονόματα γιατί ισχυρίζεται ότι φοβάται για την ζωή του», συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, στις 40 σελίδες της συμπληρωματικής κατάθεσης, ο φερόμενος δράστης κάνει αναφορά για άλλα δύο άτομα τα οποία του έδωσαν φωτογραφία της Δώρας Ζέμπερη και την παρακολουθούσε για πολλές μέρες, στη δουλειά, στο σπίτι μέχρι και την μοιραία μέρα στις 18/10/2017.