Άγρια δολοφονημένη η 44χρονη μητέρα 3 παιδιών στο Μεσολόγγι (φωτογραφίες – βίντεο)

Τραγικό είναι το φινάλε στις έρευνες για τον εντοπισμό της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου.

Η γυναίκα, χήρα και μητέρα τριών παιδιών, που δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρα νεκρή μέσα στο αμάξι της στην παραλία Φωτμού (περιοχή Πετροχωρίου Θέρμου) στην Τριχωνίδα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, εντοπίστηκε από πυροσβέστες του Kλιμακίου Θέρμου στο πίσω κάθισμα του οχήματός της φέροντας μάλιστα εγκαύματα καθώς στο αμάξι είχε προκληθεί φωτιά.

Προκύπτουν μάλιστα ενδείξεις που παραπέμπουν σε έγκλημα ενώ σύμφωνα με τον τοπικό τύπο φέρεται να έχει προσαχθεί και ένα άτομο ως ύποπτο, χωρίς όμως οι πληροφορίες αυτές να επιβεβαιώνονται.

Στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή βρίσκεται αστυνομική δύναμη που ενεργεί την έρευνα ώστε να διαλευκανθεί η τραγική αυτή υπόθεση ενώ νωρίτερα εκλήθη και ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα που θα κάνει την αυτοψία για να εξακριβώσει με ποιον τρόπο δολοφονήθηκε. Στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί για τη νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου

Σημειώνεται πως για τον εντοπισμό της γυναίκας είχε σημάνει συναγερμός με την αστυνομία, την 6η ΕΜΑΚ, την Πυροσβεστική και εθελοντές να χτενίζουν αρχικά την περιοχή των Οινιάδων ενώ από τη Δευτέρα το πρωί οι έρευνες είχαν στραφεί και προς την περιοχή του Αγρινίου όπου είχε εντοπιστεί το τελευταίο σήμα του κινητού της τηλεφώνου.


Το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι έφυγε από το σπίτι της προκειμένου να πάει στο Αγρίνιο για να παραλάβει το αυτοκίνητό της από ένα συνεργείο. Όταν επέστρεψε είπε στα παιδιά της ότι πάει μια βόλτα.

Στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της με εγκαύματα βρέθηκε η 44χρονη

Το αποτέλεσμα της νεκροτομής που θα διενεργηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα αίτια του θανάτου της 44χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή σήμερα το μεσημέρι σε περιοχή κοντά στην λίμνη Τριχωνίδα, στην Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο, βρέθηκε νεκρή από πυροσβέστες στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της, ενώ στα χέρια και στο πρόσωπο έφερε κάποια εγκαύματα.
Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε δοχείο με εύφλεκτα υλικό, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος υπάρχουν φθορές, που έχουν προκληθεί από φωτιά.

Έρευνες για το θάνατο της 44χρονης διενεργούν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρίνιου, σε συνεργασία με το τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

Με πληροφορίες από agrinionews, aerasnews