Εικόνες από το τροχαίο με τραυματίες Αστυνομικούς στο Μενίδι

Τροχαίο για πλήρωμα περιπολικού στην Αγίου Διονυσίου, στο Μενίδι. Οδηγός υπό την επήρεια μέθης, με ταχύτητα διεμβόλησε το περιπολικό.

NANTIAREPORT_ΤΡΧ_ΕΛΑΣ_ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ_ΜΕΝΙΔΙ20180104_181928

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr 21χρονος ομογενής από την πρώην Ε.Σ.Σ.Δ, οδηγός επιβατικού οχήματος, υπό την επήρεια μέθης με υπερβολική ταχύτητα κινούμενος επί της Αγ. Διονυσίου στο Μενίδι, διεμβόλησε διερχόμενο περιπολικό.  Ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος έχασε τον έλεγχο παρεξέκκλινε της πορείας του και έπεσε σε παρακείμενο ρέμα.

NANTIAREPORT_ΤΡΧ_ΕΛΑΣ_ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ_ΜΕΝΙΔΙ

Από τη σύγκρουση τραυματίες ανασύρθηκαν ο υπαίτιος οδηγός του οχήματος και οι δύο Αστυνομικοί- ένας με σοβαρά κατάγματα και τραύματα στο πρόσωπο, ωμοπλάτη και πλευρά, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

NANTIAREPORT_ΤΡΧ_ΕΛΑΣ_ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ_ΜΕΝΙΔΙ20180104_181857

Στο σημείοτου του τροχαίου ατυχήματος μετέβη κλιμάκιο του 6ου Πυροσβεστικού, ΤΟΤΑ και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Με επιχείρηση οι Πυροσβέστες ανέσυραν τους δύο Αστυνομικούς από το ρέμα και απεγκλώβισαν τον οδηγό του επιβατικού οχήματος.

FB_IMG_1515075245307

Με ασθενοφόρα οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομεία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία.