Δεν αντιστάθηκε το θύμα – Τι λέει ο ιατροδικαστής για το θάνατο του 61χρονου

Σύμφωνα με την εξέταση που ο ίδιος διενήργησε στη σωρό υπήρχαν μηδαμινές αντιδράσεις από το θύμα που συνήθως εκδηλώνονται σε μωρά ή ανήλικα

Νέα στοιχεία για το έγκλημα της Φορτέτσας προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση του 61χρονου άνδρα που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του γιου του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ξενοφώντα Μάνδακα που διενήργησε την ιατροδικαστική εξέταση του θανάτου του 61χρονου ο θάνατος του άτυχου άνδρα ήταν ασφυκτικός και προήλθε από «απόφραξη των αναπνευστικών στομίων».

Σύμφωνα με την εξέταση που ο ίδιος διενήργησε στη σoρό υπήρχαν μηδαμινές αντιδράσεις από το θύμα που συνήθως εκδηλώνονται σε μωρά ή ανήλικα ωστόσο εν μέρει δικαιολογούνται από την χρήση αλκοόλης του θύματος.

Σε κάθε περίπτωση πάντως αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις από τα δείγματα που έχουν ληφθεί και τα οποία σε κάθε περίπτωση – σε περίπου ένα μήνα – θα δώσουν σαφείς απαντήσεις !

Κηδεύτηκε ο πατέρας – Αναμένεται να απολογηθεί ο γιος

Εν τω μεταξύ συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα τον 61χρονο άνδρα η κηδεία του οποίου τελέστηκα από τον Ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού στη Φορτέτσα. Την ίδια ώρα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και πήρε ο 34χρονος πατροκτόνος. Ο ίδιος θα περάσει ξανά το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου την Παρασκευή.

Πηγή: cretalive.gr