Κουκουλοφόροι έσπασαν τα ξημερώματα 7 καταστήματα αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Αθήνα

25/12/2017 22:29

Σειρά επιθέσεων σε καταστήματα αλυσίδας σούπερ μάρκετ εκδηλώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Αττική. Μέσα σε περίπου μισή ώρα, από την 01:34, έως τις 02:08, ομάδες αγνώστων προξένησαν φθορές με λοστούς, πέτρες και άλλα αντικείμενα στα τζάμια των καταστημάτων «Market in», σε επτά περιοχές του νομού και συγκεκριμένα στην Ηλιούπολη, τα Πατήσια, τη Νέα Σμύρνη, τον Άγιο Δημήτριο, την Πετρούπολη, την Κυψέλη και στου Ζωγράφου.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 23/12/2017, είχε πραγματοποιηθεί επίθεση με μπογιές στο κατάστημα της εταιρείας στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης, όπου πέταξαν και τρικάκια με συνθήματα, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και στις 20 Δεκεμβρίου στην Πάτρα.

Όπως σημειώνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σε κείμενο, που ανάρτησαν στη συνέχεια σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν ότι οι ενέργειες αυτές γίνονται σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων στα καταστήματα και στην Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση Ιωαννίνων, για τα επεισόδια με τα ΜΑΤ και τις συλλήψεις που έγιναν προ εβδομάδων, στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *