Τραγικός επίλογος για την 26χρονη Ηλιάννα – Βρέθηκε νεκρή νωρίτερα. Όλο το χρονικό

Η χειρότερη είδηση έφτασε στους δικούς της ανθρώπους, 4 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Η 26χρονη Ηλιάννα Σταμαδιάνου σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε νεκρή.

Η κοπέλα εξαφανίστηκε από τον Ασωπό, στη Λακωνία, στις 14 του μήνα και για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί Silver Alert. Όλες αυτές τις ημέρες οι αρχές την αναζητούσαν και οι δικοί της άνθρωποι ήλπιζαν σε ένα θαύμα. Ένα ευχάριστο νέο. Ένα νέο που δυστυχώς δεν ήρθε…
Σύμφωνα με το laconialive, το λευκό αυτοκίνητο της Ηλιάννας με το οποίο είχε χαθεί, βρέθηκε σε γκρεμό και συγκεκριμένα, στην περιοχή Τηγάνια.

Μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν το άψυχο σώμα της κοπέλας…

Έπεσε στο γκρεμό και «καρφώθηκε» στο βυθό της θάλασσας
Σύμφωνα με το NotosPress, το αυτοκίνητο της κοπέλας βρέθηκε σε απόκρημνη πλευρά στα Τηγάνια, κοντά στην Ελιά του Δήμου Μονεμβασίας. Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε στη θάλασσα κοντά στην παραλία Τηγάνια στην Ελιά, κάτω από ένα ξωκλήσι που βρίσκεται εκεί. Η 26χρονη φαίνεται πως έπεσε στο γκρεμό και «καρφώθηκε» στο βυθό.

Παρά το γεγονός ότι ομάδες αναζήτησης πέρασαν από το σημείο, δεν εντόπισαν τα ίχνη της διότι το αυτοκίνητο ήταν κάτω από την επιφάνεια του νερού καλυμμένο με φύκια. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο δυστυχώς βρίσκεται και η άτυχη κοπέλα, εντόπισε σήμερα το μεσημέρι ψαράς.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μαρουδάς ενώ έχει στηθεί μια μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού της σωρού της.

«Η Ηλιάννα μας δεν είναι πια εδώ»
«Οι προσπάθειες εντοπισμού σταματούν εδώ. Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα’θελαμε. Η Ηλιάννα μας δεν είναι πια εδώ. Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας. Η Αστυνομία θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση». Με αυτά τα λόγια της φίλης της Ηλιάννας, Χριστίνας Λαμπούση, γράφεται ο επίλογος της ιστορίας της 26χρονης, στη σελίδα της Ομάδας Αναζήτησής της που είχε δημιουργηθεί στο instagram…