Συνελήφθησαν τις τελευταίες μέρες 5 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθησαν, το τελευταίο δεκαήμερο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, πέντε (5) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα:

1. Την 6-12-2017 συνελήφθη στην Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαϊδαρίου, 37χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστείες σε βάρος πεζής και πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή του Χαϊδαρίου.

2. Την 11-12-2017 συνελήφθη στον Ταύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 43χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης και τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για φοροδιαφυγή, έκδοση και αποδοχή εικονικών φορολογικών στοιχείων και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, με τις οποίες της επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης (17) ετών.

3. Την 15-12-2017 συνελήφθη στο Ίλιον, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιλίου, ένας 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης (6) ετών για ληστεία.

4. Την 15-12-2017 συνελήφθη στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ασπροπύργου, ένας 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης (5) ετών για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

5. Την 17-12-2017 συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης (18) ετών για πλαστογραφία και λαθρεμπόριο.

Γίνεται μνεία ότι σε βάρος του ανωτέρω έχει σχηματισθεί πλήθος δικογραφιών για κλοπές αυτοκινήτων τα οποία στη συνέχεια διέθετε προς πώληση αφού προηγουμένως πλαστογραφούσε τα στοιχεία κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.