Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική για την “Πράσινη Νέμεσις Πράξη 3” – Δηλητήριο σε coca cola, γάλα ΔΕΛΤΑ και παριζάκι “Νίκας” (φωτογραφίες)

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με το δημοσίευμα που αναρτήθηκε χθες στο διαδικτυακό ιστότοπο των αντιεξουσιαστών “Indymedia”. Δείτε τι αναφέρει το Αρχηγείο: 

Σχετικά με κείμενο που αναρτήθηκε χθες (18 Δεκεμβρίου 2017), σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και αφορά σε επαπειλούμενη επιμόλυνση τροφίμων, ανακοινώνεται, ότι η προανάκριση ανατέθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.).

Από τις αστυνομικές Αρχές, ενημερώθηκε αμέσως ο Ε.Φ.Ε.Τ. και οι εταιρείες που αναφέρονται στο κείμενο.

Διαβάστε το επίμαχο κείμενο:

Αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων χιλιάδες κόσμος αφήνει τον καναπέ για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι γεμίζοντας τις κενές υπάρξεις τους με καταναλωτικά σκουπίδια με όμορφα και αστραφτερά περιτυλίγματα. Όλο αυτό το πανηγύρι έχει ως θύματα εκατομμύρια ζωντανά πλάσματα όπου είτε σφάζονται για να φτάσουν στο τραπέζι των ζωντανών/νεκρών, είτε στραγγίζονται μέχρι τελευταίας σταγόνας για να ικανοποιήσουν τις γευστικές ανάγκες τους. Αναγνωρίζουμε πως αυτό γίνεται καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, απλώς τις συγκεκριμένες ημέρες το φαινόμενο αυτό είναι σε ύφεση.

Γιαυτό το λόγο επιλέξαμε να κάνουμε σαμποτάζ στα παρακάτω προϊόντα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για πρακτικούς λόγους παραθέτουμε ένα δείγμα οπτικού υλικού από τα προϊόντα που δηλητηριάσαμε με υδροχλωρικό οξύ, βήμα προς βήμα. Θα ξεκινήσουμε να τα επανατοποθετούμε στα ράφια από τις 20.12 ως και τις 24.12 σε διαφορετικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε όλη την Αθήνα και όλη την Θεσσαλονίκη. Τα προϊόντα που δηλητηριάστηκαν είναι Coca Cola και Coca Cola light ενάμιση λίτρο, παριζάκι Υφαντής 500 και 350 γραμμάρια και το πλήρες γάλα της Δέλτα.

Για καθε προιόν δείχνουμε ακριβώς πως βάλαμε το υδροχλωρικό οξύ και το τελικό αποτέλεσμα όταν αυτό είναι ετοιμο να επανατοποτετηθεί στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Μαυροπράσινοι Εμπρηστές