Αγρίνιο: Αιματηρή συμπλοκή αστυνομικού με αγνώστους σε μπαρ

Αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αθήνας και διασκέδαζε με την παρέα του σε ένα καφέ μπαρ στο Αγρίνιο, όπου βρισκόταν σε κανονική άδεια, βρέθηκε στο επίκεντρο μιας αιματηρής συμπλοκής που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό του και άλλων δυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος αστυνομικός δέχθηκε επίθεση με γροθιές στο πρόσωπο από τρεις άνδρες ηλικίας 25, 43 και 49 χρόνων, που έχουν απασχολήσει την Αστυνομία και με τους οποίους είχε προσωπικές διαφορές. Το μπαρ έγινε γυαλιά- καρφιά, καθώς ο αστυνομικός απάντησε στα χτυπήματα και τραυμάτισε τον 25χρονο και τον 43χρονο.

Στο μαγαζί έφτασαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, οι οποίοι συνέλαβαν και τους τέσσερις. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Γενικό νοσοκομείο Αγρινίου. Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε με ελαφρά τραύματα ενώ ο 25χρονος, ενώ ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου. Όλοι οδηγήθηκαν στα κρατητήρια μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι τέσσερις συμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους διώξεις κατά περίπτωση για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και παράβασης του νόμου για τα όπλα, που βαρύνει έναν από τους συλληφθέντες στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν δυο μαχαίρια. Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι, εκτός από τον 25χρονο που κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή. Σε βάρος του αστυνομικού διατάχθηκε Ε.Δ.Ε.