Πάτρα: Τρόμος για ηλικιωμένες αδελφές – Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους

Παραβιάζοντας το παράθυρο της αποθήκης κατάφεραν να μπουν στο σπίτι των δύο ηλικιωμένων οι δράστες, σπέρνοντας τον τρόμο στις δύο αδελφές…
Οι ληστές, χτύπησαν και έδεσαν με αυτοσχέδια δεματικά τις δύο ηλικιωμένες και κατάφεραν να αφαιρέσουν κοσμήματα αξίας 8.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί, ενεργώντας από κοινού και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας κουκούλες τύπου FULL FACE, παραβίασαν παράθυρο αποθήκης κατοικίας στην Πάτρα, όπου διαμένουν δυο ηλικιωμένες, εισήλθαν στο εσωτερικό της και με τη χρήση σωματικής βίας και αυτοσχέδιων δεματικών, αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 8.000 ευρώ.

Πρώτη ενημέρωση 08.47΄

Τρόμος για δύο ηλικιωμένες αδελφές στην Πάτρα, όταν δύο ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους, επί της οδού Νοταρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες, δεν δίστασαν να χτυπήσουν τη μία από τις δύο γυναίκες, προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχαν κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά.

Τελικά, κατάφεραν να βρουν και να αρπάξουν τα χρυσαφικά και τότε έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Η τραυματισμένη ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών διεξάγει η αστυνομία.