Βόλος: Κύκλωμα μαστροπών οργίαζε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης

16/11/2017 15:10

Δύο Ρουμάνες στα κεντρικά της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, μετά από επιχείρηση με αστυνομικό σε ρόλο πελάτη – Αναζητούνται δύο μέλη του κυκλώματος…
Στη φακά της ΕΛ.ΑΣ. και πιο συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έπεσαν δύο γυναίκες, αλλοδαπές, από τη Ρουμανία, οι οποίες προσήχθησαν στα κεντρικά της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε με αστυνομικό σε ρόλο πελάτη.

Πιο συγκεκριμένα και αξιοποιώντας τις κατάλληλες πληροφορίες αλλά και τις σχετικές αγγελίες που υπήρχαν στο διαδίκτυο, αστυνομικός τηλεφώνησε σε ένα από τα τηλέφωνα των αγγελίων και με το πρόσχημα ότι θα ήθελε να συνευρεθεί ερωτικά και με τις δύο με το αντίτιμο των 240 συνολικά ευρώ, 120 την ώρα για την κάθε μία, κλείστηκε ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Τα προσημειωμένα χρήματα που έλαβαν οι δύο γυναίκες οδήγησαν και στην προσαγωγή τους από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στα κεντρικά της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, όπου παραδέχτηκαν ότι βρίσκονται στην Ελλάδα από τις 7 Νοεμβρίου γι’ αυτήν ακριβώς τη δουλειά, περιοδεύοντας μάλιστα σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Από την εξέτασή τους προέκυψε επίσης ότι από την Τρίτη, οπότε και βρέθηκαν στο Βόλο, είχαν συνευρεθεί η κάθε μία με έξι πελάτες, καταθέτοντας τα χρήματα που αποκόμισαν σε τραπεζικό λογαριασμό του ενός εκ των δύο δραστών που αναζητούνται στην Αθήνα ως μέλη του κυκλώματος.

Σύμφωνα πάντως με έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για κυκλώμα, το οποίο δρα ιδιαιτέρως οργανωμένα, χρησιμοποιεί πληθώρα διαδικτυακών ιστότοπων και εκμεταλλέυεται μεταξύ άλλων ότι οι κοπέλες, επειδή ακριβώς είναι δασκαλεμένες να δηλώνουν πως ότι κάνουν το κάνουν με την θέλησή τους, αποφεύγουν τη σύλληψη για σωματεμπορία, παρά σχηματίζεται σε βάρος τους δικογραφία για το αδίκημα περί εκδιδόμενων γυναικών το οποίο και θεωρείται πταίσμα.

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *