ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ: Κόψε το κάπνισμα μόνο με 10 ευρώ (Για λίγες μέρες μόνο)

Χτύπα την “κακιά” συνήθεια και σώσε τον οργανισμό σου από τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος με τον πιο επαναστατικό τρόπο στην μοναδική τιμή προσφοράς (10 ευρώ + μεταφορικά) από 45 ευρώ!

Προσοχή! Η προσφορά ισχύει για πολύ περιορισμένο αριθμό “κιτ διακοπής καπνίσματος” και με αυστηρή σειρά προτεραιότητας

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΠΩΦΕΛΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΕΤ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!
Επαναστατική Μέθοδος διακοπής του καπνίσματος που συνδυάζει δοκιμασμένες τεχνικές με πρωτοποριακό τρόπο για εξασφαλισμένο και απόλυτα επιτυχημένο αποτέλεσμα.
Σταματήστε το κάπνισμα μια για πάντα γρήγορα και αμετάκλητα! Ξεχάστε την παχυσαρκία, τα νεύρα και την εξάρτηση από τη νικοτίνη. Η απλούστερη και προσιτή λύση κατά του καπνίσματος είναι ήδη εδώ!
Μαγνητική Ωτοθεραπεία: Απεξάρτηση από την Νικοτίνη
Η μαγνητική θεραπεία, biomagnetics, ή magnotherapy είναι μια συμπληρωματική και εναλλακτική ιατρική πρακτική που περιλαμβάνει τη χρήση των στατικών μαγνητικών πεδίων. Επιστημονικά έχει αποδειχθεί ότι η υπαγωγή ορισμένων τμημάτων του αυτιού στα στατικά μαγνητικά πεδία που παράγονται από μαγνήτες έχει ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία, όπως η μείωση της επιθυμίας του καπνίσματος, η διακοπή της βουλιμίας, η καταπολέμηση του στρες και της αϋπνίας κλπ. Τοποθετώντας βιομαγνήτες κατασκευασμένους από φυσικά υλικά σε ενδεδειγμένες θέσεις πάνω στο αυτί ασκούν μια προγραμματισμένη πίεση η οποία ενεργοποιεί ορισμένους νευροδιαβιβαστές οι οποίοι παράγουν την ίδια ενδορφίνη με αυτήν της νικοτίνης, ελαττώνοντας έτσι τη θέληση του καπνίσματος.
Επωφεληθείτε της προσφοράς και πάρτε το σετ με οδηγίες χρήσης στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ (+6 ευρώ μεταφορικά και αντικαταβολή) συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας ΕΔΩ
Για παραγγελίες άνω του ενός σετ το κόστος είναι:
  • 1 σετ: 10 ευρώ + 6 ευρώ μεταφορικά = 16 ευρώ
  • 2 σετ: 20 ευρώ + 6 ευρώ μεταφορικά = 26 ευρώ
  • 3 σετ: 30 ευρώ + 6 ευρώ μεταφορικά = 36 ευρώ
  • 4 σετ: 40 ευρώ + 6 ευρώ μεταφορικά = 46 ευρώ
  • 5 σετ: 50 ευρώ + 6 ευρώ μεταφορικά = 56 ευρώ (και ΔΩΡΟ ένα ακόμα σετ για να το δώσετε σε φίλους σας)