Πυροβολισμοί στο Παγκράτι: Μαφιόζικο ξεκαθάρισμα με ‘άρωμα ναρκωτικών’ βλέπουν οι Αρχές

Μαφιόζικη επίθεση δέχτηκαν από τέσσερα άτομα δύο επιβαίνοντες σε σταθμευμένο αυτοκίνητο σε πολυσύχναστο σημείο…
στο Παγράτι- Ξεκαθάρισμα λογαριασμών “βλέπει” η αστυνομία
Θοδωρής Παναγιωτίδης
Νοεμβρίου 12 2017 12:15

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία ύστερα από πυροβολισμούς που έπεσαν περίπου μισή ώρα μετά τις 9 το βράδυ σε κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο στο Παγκράτι, στη συμβολή της Λ. Υμηττού με την οδό Ευτυχίδου, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών κάθε ηλικίας.

Δύο άτομα που βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο τραυματίστηκαν από τα πυρά, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε από την Αστυνομία για να διαπιστωθεί τι συνέβη.
Τραυματίες είναι ένας 31χρονος Αλβανός και ένας 28χρονος Έλληνας που έχουν μεταφερθεί εν ζωή στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Ο ένας έχει τραυματιστεί στο στήθος και ο άλλος στο πόδι και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο κάλυκες.
Τους δύο άντρες πλησίασαν ξαφνικά τέσσερα άτομα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.
Από το τρόπο που έγινε η επίθεση δίνει την εικόνα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, ενώ από την Ασφάλεια εξετάζουν την πιθανότητα το κίνητρο του ξεκαθαρίσματος να έχει να κάνει με τον έλεγχο στην διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή ή με ρίξιμο της μία πλευράς προς την άλλη κατά την συναλλαγή.
Μάλιστα, ο 28χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.