ΕΚΤΑΚΤΟ: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο δολοφόνος του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Τον δολοφόνο του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, έναν 32χρονο άντρα αλβανικής καταγωγής, θεωρούν ότι έχουν στα χέρια τους αξιωματικοί της αστυνομίας.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι του 32χρονου άντρα αυτού στην Καλλιθέα και εντοπίστηκαν όπλα.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο άντρας προσπάθησε να διαφύγει προς την Ιταλία ή την Αλβανία αλλά δεν τα κατάφερε και τελικώς συνελήφθη στην Πάτρα. Την ίδια ώρα, η αστυνομία αναζητά δύο συνεργούς του, οι οποίοι φέρονται επίσης να εμπλέκονται με την υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Παρότι ο άντρας έχει συλληφθεί για οπλοκατοχή, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τον άντρα που σκότωσε τον γνωστό ποινικολόγο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος έπεσε νεκρός μέσα στο δικηγορικό γραφείο του στις 12 Οκτωβρίου. Οι δύο δράστες είχαν κλείσει νωρίτερα ραντεβού μαζί του, επικοινωνώντας με τον ποινικολόγο στο κινητό του τηλέφωνο. Μόλις έφτασαν στο γραφείο, οι δύο δράστες, που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, περιέγραψαν μια «υπόθεση» στον δικηγόρο και συνεργάτη του, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο γραφείο. Κάποια στιγμή, όμως, ο συνεργάτης του ποινικολόγου κάποια στιγμή αποχώρησε από τη συνάντηση και τότε εκείνοι  πυροβόλησαν και σκότωσαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Το αιματηρό περιστατικό στην Καλλιθέα 

Ο ύποπτος για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εμπλέκεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε αιματηρή συμπλοκή στην Καλλιθέα στις 20 Σεπτεμβρίου.

Στις 23:15 της 20ης Σεπτεμβρίου, κάτοικοι της Καλλιθέας τηλεφώνησαν στην Αστυνομία και ανέφεραν ότι άκουσαν πυροβολισμούς στην πλατεία Δαβάκη.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί βρήκαν τρεις κάλυκες και αίμα. Μετά από έρευνα, εξακριβώθηκε ότι από το σημείο μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας δύο σοβαρά τραυματίες. Ο συλληφθείς για την υπόθεση Ζαφειρόπουλου φέρεται να εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση.