Αναγνώστης, στέλνει τη δική του κριτική για τα “κακώς κείμενα” της Ελληνικής Δικαιοσύνης, αλλά και τον εξευτελισμό της ΕΛ.ΑΣ.

Συγνώμη παιδιά για το θάρρος αλλά δυστυχώς η δουλειά μένει πάντα μισή όπως πάντα! Παρακολουθώ συχνά το τι γίνεται στην χώρα μου και ενώ οι επιτυχίες σας είναι τεράστιες σε όλους τους τομείς έρχεται ένας νόμος “ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ” και οι τύποι αυτοί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είναι πάλι έξω!
Πολλές φορές μου περνά από το μυαλό το πως νοιώθουν τα παιδιά κατά την σύλληψη όταν βλέπουν ξανά μπροστά τους τα ίδια και τα ίδια άτομα που κατά καιρούς έχουν συλληφθεί. Ένας καλός Δικηγόρος ή μια διαταγή από “άνωθεν” ή τα λεφτά είναι πολλά και ο εκ του θαύματος ξαφνικά γίνεται “απόδραση” από την φυλακή και βγαίνουν έξω να συνεχίσουν αυτοί οι δηλοί το έργο τους. Γιατί όντως δηλοί είναι παρά την σκληράδα τους διότι το να κάνεις κάτι τέτοιο σε μια γιαγιά 80 χρονών μόνο ανδρισμό δεν βγάζεις!
Δεν είμαι κατά στο να αποσυμφορηθούν οι φυλακές αλλά δυστυχώς αυτοί που βγαίνουν έξω τελικά είναι και οι μεγαλύτεροι εγκληματίες και φυσικά γι αυτό η μόνη που δεν φταίει είναι η ΕΛ.ΑΣ. Μη ξεχνάμε πως και 10 άτομα να σκοτώσεις μόνο 25 χρόνια είναι η τελική ποινή που με λίγη “καλή διαγωγή” είσαι έξω στα μισά!
Δυστυχώς στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι η ατιμωρησία και αυτά τα αποβράσματα το ξέρουν πολύ καλά! Συγνώμη και πάλι για το χρόνο σας αλλά σαν Έλληνας πολίτης πολλές φορές αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μου με βγάζουν από τα ρούχα μου!
Ευχαριστώ πολύ και καλό κουράγιο σε όλους σας!
Αναγνώστης