Συνελήφθησαν 11 άτομα με καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθησαν, την τελευταία εβδομάδα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ένδεκα (11) άτομα με καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης. Συγκεκριμένα:

Στις 18-10-2017, στο πλαίσιο συντονισμένων ελέγχων που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφάλειας Σαλαμίνας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες στη Σαλαμίνα:

Ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

Ένας 76χρονος ημεδαπός διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (8) μηνών για εκβίαση.

Ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (16) μηνών και χρηματική ποινή -5.000- ευρώ για παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Στις 18-10-2017 συνελήφθησαν στο Πέραμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Περάματος:

Ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (2) ετών για κλοπή.

Ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (6) μηνών για φοροδιαφυγή και καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (40) ημερών για παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Στις 18-10-2017 συνελήφθη στην Νίκαια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, 67χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (4) ετών για Υπεξαίρεση.

Στις 18-10-2017 συνελήφθη στα Καμίνια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καμινίων – Νέου Φαλήρου, 27χρονη υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (10) μηνών για απόπειρα κλοπής.

Στις 21-10-2017, συνελήφθη στην Νέα Φιλαδέλφεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, 64χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του (14) καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης (4) ετών και (8) μηνών καθώς και με χρηματική ποινή -2.750- ευρώ για εισφορές και παράβαση των νόμων περί εργατικής νομοθεσίας και περί γενικού οικοδομικού κανονισμού.

Στις 22-10-2017 συνελήφθη στα Μέγαρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 69χρονος ημεδαπός διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (12) μηνών για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Σχετική, δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Μεγάρων.

Στις 23-10-2017 συνελήφθη στο Λαγονήσι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 53χρονος ημεδαπός διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψη για κακουργηματική απάτη καθώς και καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (8) μηνών για υπεξαίρεση.

Στις 24-10-2017, συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 47χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος της τρείς (3) καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες με συνολική ποινή φυλάκισης (15) ετών και (4) μηνών.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.