Πάτρα: Προθεσμία πήρε η 36χρονη που σκηνοθέτησε ληστεία για να καλύψει υπεξαίρεση

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τετάρτη στον ανακριτή πήρε η 36χρονη που κατηγορείται για υπεξαίρεση 80.000 ευρώ από τα ταμεία των Αρσάκειων Σχολείων…
καθώς και για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, μετά την ληστεία που σκηνοθέτησε προκειμένου να δικαιολογήσει την υπεξαίρεση των χρημάτων.

Νεότερη ενημέρωση 11.19΄

Στον ανακριτή οδηγήθηκε η 36χρονη λογίστρια των Αρσακείων Σχολείων, η οποία κατηγορείται για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, καθώς σκηνοθέτησε ληστεία με «μαϊμού» τροχαίο για να καλύψει το ποσό των 80.000 ευρώ που είχε αφαιρέσει από τα ταμεία της εταιρείας.

Στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η 36χρονη λογίστρια των Αρσακείων Σχολείων της Πάτρας, η οποία, την περασμένη Παρασκευή σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος της, προκειμένου να καλύψει την υπεξαίρεση 80.000 ευρώ από τα ταμεία της εταιρείας.

Η 36χρονη αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και της ψευδή ανωμοτί κατάθεσης.

Το ποσό των 80.000 ευρώ το είχε υπεξαιρέσει σταδιακά από το έτος 2015 έως σήμερα. Ετσι, για να δικαιολογήσει την υπεξαίρεση, την προηγούμενη Παρασκευή το πρωί, κατήγγειλε ψευδώς ότι μεταφέροντας, με αυτοκίνητο, τα χρήματα από την επιχείρηση σε τραπεζικό κατάστημα, έπεσε θύμα ληστείας, από τρεις άγνωστους δράστες, οι οποίοι με τη μέθοδο του εικονικού τροχαίου ατυχήματος, της ανέκοψαν την πορεία και της αφαίρεσαν με την άσκηση σωματικής βίας, τα χρήματα.

Επιπλέον, δήλωσε ψευδώς ότι κατά την ληστεία είχε λιποθυμήσει και είχε τραυματιστεί, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί σταθμός του ΕΚΑΒ και να διακομισθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Στο πλαίσιο όμως της προανάκρισης, συγκεντρώθηκαν και αξιοποιήθηκαν δεδομένα και αποδεικτικά στοιχεία, υπό το βάρος των οποίων η 36χρονη ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία σε βάρος της, προκειμένου να δικαιολογήσει την υπεξαίρεση του χρηματικού ποσού από την επιχείρηση.