Νέο σοκ στην ΕΛ.ΑΣ. – Αστυνομικός “βαποράκι” πιάστηκε στα χέρια της Δίωξης Ναρκωτικών Χίου

Για τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Χίου, τον τελευταίο καιρό αποτελούσε ένα επτασφράγιστο μυστικό το οποίο έπρεπε να κρατήσουν καλά κρυμμένο μέχρι τη σημερινή σύλληψη.

Ο λόγος για έναν συνάδελφό τους που στις 05:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής συνελήφθη να εκτελεί χρέη μεταφορέα ηρωίνης συνολικού βάρους 50 γραμμαρίων.

Ο αστυνομικός, αρχιφύλακας στον βαθμό, που υπηρετούσε στο Α.Τ. Χίου εντοπίστηκε από τους συναδέλφους του την ώρα που παραλάμβανε την ποσότητα ηρωίνης από άλλο Χιώτη, γνωστό στην Ασφάλεια για την παραβατική του συμπεριφορά, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Όπως εκτιμά η αστυνομία, ο επίορκος αστυνομικός θα έπαιζε το «βαποράκι» μεταφέροντας την ποσότητα σε άγνωστο παραλήπτη. Χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τη συγκεκριμένη αστυνομική επιχείρηση, οι αρχές θεωρούν ότι ο συλλειφθής Χιώτης έπαιζε το ρόλο του εμπόρου προμηθευόμενος την ηρωίνη από την Αθήνα, κάτι που αναμένεται να αποδειχθεί και κατά την ανακριτική διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος Αστυνομικός είχε συχνά επαφές με παραβατικά στοιχεία, αφού συμμετείχε σε μεταγωγές ατόμων, είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.

Πηγή: politischios.gr