Έκτακτο: Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή πάνω στο άψυχο κορμί της άτυχης 32χρονης εφοριακού – 14 οι μαχαιριές

Η άτυχη Δώρα δέχθηκε 14 μαχαιριές – Η 32χρονη πάλεψε με το δολοφόνο της…
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή μία από τις μαχαιριές που κατάφερε ο άγνωστος ήταν στην καρδιά της.

Νέα στοιχεία σοκ στην υπόθεση δολοφονίας της 32χρονης Δώρας μέσα στο Β’ Νεκροταφείο στα Πατήσια φέρνουν στο φως τα ευρήματα του ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με τον ιατριδικαστή η άτυχη Δώρα δέχθηκε 14 χτυπήματα με μαχαίρι από το δολοφόνο της, γεγονός που αποδεικνύει την αγριότητα του φονιά. Μάλιστα ο δολοφόνος τη μαχαίρωσε και στην καρδιά. Στα χέρια της εντοπίστηκαν αμυχές απόδειξη ότι προσπάθησε να αμυνθεί.

Την ίδια στιγμή άγνωστα παραμένουν τα αίτια της δολοφονίας. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, κάνει λόγο για «πληρωμένο δολοφόνο», ενώ καλεί το ΣΔΟΕ να αποκαλύψει τις υποθέσεις που χειριζόταν η κόρη του ως εφοριακός.

«Δεν υπάρχει ένδειξη έως τώρα ότι η δολοφονία της γυναίκας στο Β’ Νεκροταφείο σχετίζεται με υπόθεση του ΣΔΟΕ» αναφέρουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

«Όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας» πρόσθεσαν οι ίδιες αστυνομικές πηγές, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Τι αποκαλύπτει ο ιερέας που βρήκε νεκρή την 32χρονη
Τις τραγικές στιγμές που έζησε η 32χρονη Δώρα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών λίγο πριν ξεψυχήσει περιγράφει ο εφημέριος πατήρ Θεόδωρος Γεωργόπουλος.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, η κοπέλα φαίνεται πως πάλεψε με το δολοφόνο της, καθώς τόσο το μπουφάν της όσα και τα λουλούδια που θα άφηνε στο μνήμα του φίλου της βρέθηκαν πεταμένα αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένη.
Όπως είπε, ένα παλικάρι βρήκε πρώτο την κοπέλα, που προσπάθησε να καθίσει σε ένα τάφο, όμως όντας πολύ αδύναμη από τις μαχαιριές, έπεσε κάτω.

«Όταν πήγα εγώ εκεί της λέω “Θοδώρα τι κάνεις;”, ανέφερε και ξεψυχούσε», είπε ο πατέρας Θεόδωρος. Δεν πρόλαβε να πει τίποτα, παρά μόνο «βοήθεια», αποκάλυψε ο εφημέριος πατήρ Θεόδωρος Γεωργόπουλος. Μάλιστα, ανέφερε πως σε μία απόσταση 80 περίπου μέτρων υπήρχαν αίματα κάθε δύο μέτρα.

Ο ιερέας δήλωσε πως γνώριζε την 32χρονη καθώς εδώ και λίγους μήνες, πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο. Είχε χάσει έναν στενό της φίλο και αυτό της είχε στοιχίσει, εξήγησε ο ίδιος, ο οποίος μάλιστα την είχε συμβουλεύσει να λάβει και ιατρική βοήθεια για τα όσα αισθανόταν.