Τραγωδία στο Περιστέρι – Πατέρας σκότωσε τον γιο του

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Περιστέρι, όταν ένας πατέρας μαχαίρωσε και σκότωσε τον 18χρονο γιο του έπειτα από οικογενειακό καβγά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι της οικογένειας Αιγυπτιακής καταγωγής το βράδυ της Κυριακής υπήρξε έντονος οικογενειακός καβγάς μεταξύ του πατέρα και της μητέρας. Ο νεαρός στην προσπάθειά του να σταματήσει τους γονείς του, δέχτηκε θανάσιμη μαχαιριά από τον πατέρα του. Οι φωνές από το σπίτι ξεσήκωσαν τη γειτονιά. Οι κάτοικοι κάλεσαν την άμεση δράση μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και έτρεξαν να βοηθήσουν αντικρίζοντας το λουτρό αίματος στο σπίτι.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο 18χρονος δέχτηκε το θανάσιμο χτύπημα στη μηριαία αρτηρία και έχασε πολύ αίμα ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Μάλιστα η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο νεαρός είχε καταφέρει να περάσει φέτος στη σχολή Εμποροπλοιάρχων ενώ το Σάββατο είχε τα γενέθλια του.

Οι άνθρωποι της γειτονιάς και οι μαθητές του σχολείου είναι συντετριμμένοι από το γεγονός αφού ο 18χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στα παιδιά μη δημιουργώντας ποτέ προβλήματα.

Ο πατέρας συνελήφθη από τους άντρες της Άμεσης Δράσης και θα οδηγηθεί στο εδώλιο ώστε να απολογηθεί για την πράξη του.

Πηγή: pertisterinews.gr