Ένας 18χρονος και ένας 17χρονος οι δράστες της ληστείας σε βάρος 87χρονης

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι δράστες που λήστεψαν την 87χρονη στο Αιτωλικό. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας. Η ληστεία είχε διαπραχθεί πριν από δύο εβδομάδες, στο Αιτωλικό.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία σε βάρος δύο ανδρών, ηλικίας 18 και 17 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα στις 26 Σεπτεμβρίου, στο Αιτωλικό, οι δύο δράστες διέρρηξαν το σπίτι της 87χρονης γυναίκας, εισήλθαν στο εσωτερικό της και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από την ηλικιωμένη, διάφορα κοσμήματα και μικρό χρηματικό ποσό, ενώ ένας συνεργός τους, ανέμενε εξωτερικά της οικίας, επιτηρώντας τον χώρο.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης είναι αποτέλεσμα μεθοδικής έρευνας των αστυνομικών, οι οποίοι αξιοποίησαν τα στοιχεία που συνέλεξαν από τον τόπο του περιστατικού.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Πηγή: agriniopress.gr