Αλβανός με 133 κιλά χασίσι μέσα σε κλεμμένο ΙΧ συνελήφθη στην Θεσπρωτία (φωτογραφίες)

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, συνελήφθη σήμερα (04-10-2017) το μεσημέρι στη Νεράιδα Θεσπρωτίας, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, κλοπή τροχοφόρου, πλαστογραφία και παράνομη είσοδο.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι στη Νεράιδα Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, με οδηγό τον παραπάνω δράστη, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σχετικά σήματα στάσης και διενέργειας ελέγχου, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Το όχημα ακολουθήθηκε και λίγο αργότερα ο 36χρονος εγκατέλειψε το αυτοκίνητο, προσπαθώντας να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στη συνέχεια, μέσα στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν 79- ανισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρους -133- κιλών και -140- γραμμαρίων, οι οποίες ήταν τοποθετημένες στα καθίσματα και στο χώρο των αποσκευών.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι για το παραπάνω αυτοκίνητο, είχε δηλωθεί κλοπή την 17-01-2017 στο Τμήμα Ασφάλειας Χολαργού ενώ έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Επίσης, σε βάρος του 36χρονου, ο οποίος στερείται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Τα ναρκωτικά και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ ο συλληφθείς με την κακουργηματική σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.