Και νέα κράτηση αστυνομικών στο τμήμα… από μήνυση αλλοδαπού

19/09/2017 21:57

Στο τμήμα οδηγήθηκαν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα και κρατήθιηκαν μέχρι το πρωί ένας αλλοδαπός, υπήκοος αφρικανικής χώρας και δύο αστυνομικοί (ειδικοί φρουροί) της ομάδας ΘΗΣΕΑΣ, οι οποίοι νωρίτερα πραγματοποίησαν ελέγχους μετά από αναφορά για άγριο επεισόδιο στην πλατεία Μοναστηρακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην πλατεία, είδαν δύο νεαρά άτομα να διαπληκτίζονται έντονα και να ξεπερνούν τα όρια της φραστικής αντιπαράθεσης, τους χώρισαν και ζήτησαν τα χαρτιά τους.

Ο ένας από τους δύο αλλοδαπούς αρνήθηκε τον έλεγχο όπως υποστηρίζεται από την πλευρά των αστυνομικών με αποτέλεσμα να γίνει προσαγωγή του στο τμήμα της Ομόνοιας. Ο αξιωματικός υπηρεσίας δήλωσε τοπική αναρμοδιότητα και οι αστυνομικοί του ΘΗΣΕΑΣ μαζί με τον αλλοδαπό, πήγαν στο τμήμα της Ακρόπολης.

Οι αστυνομικοί υπέβαλαν μήνυση για αντίσταση, εξύβριση, απειλή και απείθεια σε βάρος του αλλοδαπού και ο τελευταίος τους μήνυση για σωματικές βλάβες.

Οι ειδικοί φρουροί αφέθηκαν ελεύθεροι τα ξημερώματα μετά την ενημέρωση του αρμόδιου εισαγγελέα, ενώ ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Πηγή:  bloko.gr

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *