Συνελήφθησαν δυο Αλβανοί, 33 και 59 ετών, για κατοχή και καλλιέργεια φυτών κάνναβης στη Ρόδο

18/09/2017 16:30

Επιπλέον, ο 33χρονος διωκόταν με ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στο πολυμελές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που εξάρθρωσε πρόσφατα το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου

Κατασχέθηκαν και εκριζώθηκαν συνολικά -235- δενδρύλλια και Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο

Συνελήφθησαν την Παρασκευή (15.09.2017) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, δυο υπήκοοι Αλβανίας (συγγενικά πρόσωπα) ηλικίας 33 και 59 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης με σκοπό τη διακίνηση.

Επιπλέον, ο 33χρονος διωκόταν με ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στο πολυμελής κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που εξαρθρώθηκε πρόσφατα στη Ρόδο.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών αναζητήσεων την 15.09.2017 το απόγευμα εντοπίσθηκε ο 33χρονος να κινείται με Ι.Χ.Φ. φορτηγό κλειστού τύπου και ακινητοποιήθηκε.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό βρέθηκαν μέσα σε αυτό -186- φυτά κάνναβης σε βλαστικό στάδιο ανάπτυξης.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι, οι δυο κατηγορούμενοι είχαν αναπτύξει, σε αγροτεμάχιο στην Δημοτική Ενότητα Αφάντου, καλλιέργεια κάνναβης αποτελούμενη από -49- δενδρύλλια ύψους από 2,5 έως 3 μέτρα.

Τα φυτά κάνναβης εκριζώθηκαν και μαζί με το φορτηγό αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *