Τσάκωσαν τον τσαντάκια που είχε γίνει ο φόβος και τρόμος γυναικών στην Χαλκίδα

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη χθες (14-09-2017) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, 31χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για σωρεία αρπαγών τσαντών, σε βάρος ανυποψίαστων πεζών κινούμενων γυναικών, σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας.

Ειδικότερα, από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 31χρονος την 06-08-2017, αφαίρεσε αρχικά μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, με την οποία ακολούθως, το χρονικό διάστημα από 27-08 έως και 14-09-2017, διέπραξε συνολικά έξι (6) αρπαγές τσαντών, καθώς και δύο (2) ακόμη απόπειρες, σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων γυναικών.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε, μετά από αρπαγή τσάντας 58χρονης ημεδαπής, χθες το πρωί στη Χαλκίδα και είναι αποτέλεσμα άμεσης κινητοποίησης και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που περιείχε η ανωτέρω τσάντα, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του.

Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε η κλεμμένη μοτοσικλέτα, η οποία ομοίως αποδόθηκε νομότυπα.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή τροχοφόρου, ενώ σημειώνεται ότι έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για συναφή και άλλα αδικήματα.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.