Θεσσαλονίκη: Δεκάδες συλλήψεις για ναρκωτικά στα πλαίσια συστηματικών αστυνομικών ελέγχων

Με κεντρικό άξονα τη διενέργεια συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης, αναπτύσσεται από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ένα ευρύ πλέγμα δράσεων, το οποίο καλύπτει όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται ο εντοπισμός ατόμων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο σε κυκλώματα διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, συλλαμβάνοντας συνολικά δεκαέξι (16) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, τριών ημεδαπών ηλικίας 31, 57 και 36 ετών (2 γυναίκες – 1 άντρας), καθώς βραδινές ώρες χθες (14-09-2017), στο κέντρο της πόλης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, κατά περίπτωση, στην κατοχή τους, (107) ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης και ένα μαχαίρι τύπου στιλέτο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.