Πύργος: Ο κλέφτης είχε φιλότιμο – Έπαθε πραγματικό σοκ το θύμα όταν πήγε στο ΑΤΜ

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, η κλοπή σε σπίτι, που είχε διαπραχθεί τον περασμένο Μάρτιο, σε χωριό του Πύργου Ηλείας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 56χρονου Έλληνα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο δράστης, πρωινές ώρες της 19ης Μαρτίου 2017, σε χωριό του Πύργου, διέρρηξε οικία ηλικιωμένης γυναίκας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 7.650 ευρώ, καθώς και κοσμήματα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. Από την ενδελεχή έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του 56χρονου, ο οποίος λόγω των αποδεικτικών στοιχείων ομολόγησε την πράξη του. Νωρίτερα της είχε επιστρέψει 3.900 ευρώ.

Το απίθανο στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός πως ο δράστης, κατέθεσε αυτά τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της γυναίκας. Πιθανότατα αισθάνθηκε τύψεις και θέλησε να επιστρέψει ένα μέρος από τα κλοπιμαία. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 56χρονου θα υποβληθεί στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Πηγή: thebest.gr