Συνελήφθη από την Ασφάλεια 22χρονος Σύριος για κλοπές στη Κρήτη

Συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε περιοχές του Δήμου Χανίων.

Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι, ο 22χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 06.02.2016 έως και την 25.08.2017 είχε διαπράξει συνολικά οχτώ κλοπές και τέσσερις απόπειρες κλοπής, σε χώρους ξενοδοχείων, επιχείρηση και οικίες σε περιοχές του Δήμου Χανίων.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας σχεδόν 3.000 ευρώ.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, συνελήφθη σήμερα (26.08.2017) το πρωί στα Χανιά ο 22χρονος, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.