Αλβανός διακινητής ναρκωτικών συνελήφθη στο Λαύριο

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 20-8-2017 στο Λαύριο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρίου, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Επιπλέον, αναζητείται μία (1) συνεργός του.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη δράση του 31χρονου στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε σημεία με αυξημένη τουριστική κίνηση στην ευρύτερη περιοχή του Λαυρίου, εντοπίστηκε ο ανωτέρω εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Εντός του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς, και ειδικότερα μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους -1,7- γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης βάρους -13,6- γραμμαρίων καθώς και το χρηματικό ποσό των 430 ευρώ.

Επιπλέον, στο εσωτερικό της κρύπτης ανευρέθη και κατασχέθηκε ποσότητα άγνωστης ουσίας “σάλβια” βάρους -24,9- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.