Προσωρινά κρατούμενος ο 20χρονος που παρέσυρε και σκότωσε δυο φοιτητές

18/08/2017 22:48

Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και πήρε ο 20χρονος Γεωργιανός που παρέσυρε και σκότωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης δυο νεαρά παιδιά έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος στις φυλακές.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 20χρονος φέρεται να μην βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ χωρίς ωστόσο αν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις.

Ο 20χρονος έπεσε πάνω στα παιδιά, χθες τα ξημερώματα, με το αυτοκίνητο του με αποτέλεσμα και οι δυο νέοι να χάσουν την ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, διατάραξη ειρήνης κοινωνιών και στέρησης άδειας οδήγησης, ενώ όπως προέκυψε δεν κατείχε την απαιτούμενη άδεια οδήγησης για την Ελλάδα παρά μόνο για την χώρα του.

Εντωμεταξύ, στα Χανιά βρίσκονται οι οικογένειες των δυο φοιτητών προκειμένου να παραλάβουν τις σωρούς των αγαπημένων τους πρόσωπον  και αν τις μεταφέρουν στον τελευταίο τόπο κατοικίας τους.

Να θυμίσουμε ότι η 20χρονη Στέλλα, φοιτήτρια, ήταν από τα Μελίσσια ενώ ο 19χρονος Γιάννης, φίλος της Στέλλας που βρισκόταν για διακοπές στα Χανιά, από τους Αγίους Αναργύρους.

Πηγή: flashnews.gr