48χρονος με μεγάλη ποσότητα χασίς στα χέρια των αστυνομικών (φωτογραφία)

Περισσότερα από 20 κιλά ακατέργαστης κάνναβης είχε στην κατοχή του 48χρονος. Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Αρχικά οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 48χρονος και στην θέση του συνοδηγού εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 2 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, σε δύο νάιλον συσκευασίες.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι σε περιοχή της Αττικής, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν πληθώρα συσκευασιών, οι οποίες περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους, 18.766 γραμμαρίων.

Το αυτοκίνητο του δράστη κατασχέθηκε επίσης, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

OXHMA METAFORAS NARKWTIKWN

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.’

Σημειώνεται ότι η καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών αποτελεί πρωταρχική, άμεση και διαρκή προτεραιότητα της Ελληνικής Αστυνομίας και στο πλαίσιο αυτό οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, πάντα με γνώμονα και κοινή συνισταμένη την προστασία του κοινωνικού συνόλου.