Πριν λίγο: Φωτιά και εκρήξεις σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι (φωτογραφίες – βίντεο)

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στο Γαλάτσι. Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής έφτασε άμεσα στο σημείο για την κατάσβεση, ενώ ένας άνδρας τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να βοηθήσει! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο.

Συναγερμός στο Γαλάτσι από πυρκαγιά σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου.Η πολυκατοικία που ξέσπασε η φωτιά βρίσκεται επί της οδού Δερβενακίων.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 16:30 το απόγευμα της Παρασκευής, 04.08.2017 και σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr που βρίσκεται στο σημείο, ακούστηκαν δύο εκρήξεις κατά την διάρκεια της φωτιάς.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με οκτώ πυροσβέστες, προσπαθώντας να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο, χρησιμοποιώντας σκάλες για να ανέβουν στο διαμέρισμα που φλέγονταν.

Δείτε εικόνες από το σημείο

Ο καλός σαμαρείτης που… τραυματίστηκε

Σημειώνεται εδώ πως στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει έναν τραυματία, ο οποίος χτύπησε στην προσπάθειά του να βοηθήσει!

Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος αυτός μένει στον πρώτο όροφο της διπλανής πολυκατοικίας και προσπάθησε να περάσει στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας στην οποία είχε ξεσπάσει η πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

Δείτε την στιγμή της μεταφοράς του τραυματία

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού οι άνδρες του Σώματος κατάφεραν λίγα λεπτά αργότερα να θέσουν την φωτιά υπό έλεγχο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της φωτιάς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματίες που ενδεχομένων βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Ένας κάτοικος της περιοχής που είδε από την αρχή το περιστατικό, μίλησε στην κάμερα του newsit.gr και τόνισε: “‘Εγιναν δύο εκρήξεις, βγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω όλο το μπαλκόνι να έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Είχε πάρει και το διπλανό. Προσπαθούσαν εδώ οι άνθρωποι… Ένας άνθρωπος πήδηξε από τον πρώτο για να σκαρφαλώσει δίπλα. Όλο το μπαλκόνι είχε γεμίσει καπνό και φλόγες“.

Δείτε το βίντεο

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου – newsit.gr