Λέσβος: Νεκρός βρέθηκε πριν λίγο 21χρονος ψαροντουφεκάς

Τον 21χρονο ψαροντουφεκά αναζητούσαν 2 πλοία του Λιμενικού Σώματος καθώς και ένα όχημα από τη 1 τα ξημερώματα. Πριν λίγα λεπτά και σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος, ο άτυχος 21χρονος ψαροντουφεκάς, βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Φάρα της Λέσβου.

Το επίσημο Δ.Τ. του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος:

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Περάματος Κόλπου Γέρας, ότι 21χρονος είχε μεταβεί πρωινές ώρες της ίδιας μέρας για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικών ακτών ν. Λέσβου και έκτοτε αγνοείτο.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης στην περιοχή διενεργήθηκαν έρευνες από δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικά σκάφη και ιδιώτες δύτες.
Ο ανωτέρω εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή “ΦΑΡΑ”, από ιδιώτες δύτες, σε βάθος δέκα μέτρων περίπου. Ακολούθως, η σορός του μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα Περάματος Κόλπου Γέρας και κατόπιν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.