Συνελήφθη 36χρονος για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στη Μεσσηνία

Συνελήφθη, σήμερα (1.8.2017) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 36χρονος ημεδαπός, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού.

Ειδικότερα, σήμερα (1.8.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, ο 36χρονος με τη χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησε ηλικιωμένο ημεδαπό και του αφαίρεσε χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, εντόπισαν λίγο αργότερα τον ανωτέρω και τον συνέλαβαν.

Στη κατοχή του 36χρονου βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, τα οποία αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στον κάτοχο τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.