Πολλά τα ερωτήματα και οι αντιδράσεις για τη μετακίνηση του διοικητή της τουριστικής αστυνομίας ΝΑ Αττικής

Ένα από δεκάδες ανεξήγητα αλλά και ευτράπελα που συμβαίνουν στην ΕΛ.ΑΣ., είναι και αυτό της μετακίνησης του υπαστυνόμου, διοικητή της τουριστικής αστυνομίας Νοτιονατολικής Αττικής, η οποία σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του anatropionline.gr, έχει πλούσιο παρασκήνιο.

Και λέμε “πλούσιο”, καθώς όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές μας ο διοικητής μετατέθηκε αναίτια από το Συμβούλιο της ΓΑΔΑ στη Διεύθυνση αστυνομίας Αθηνών, αφού ούτε το είχε ζητήσει αλλά ούτε και υπήρχε κάποια εισήγηση γι αυτό!

Σε άλλη περίπτωση τώρα φαίνεται να εμφανίστηκε υπαστυνόμος στη ΓΑΔΑ, μη παραγωγικής σχολής, ο οποίος προέρχεται από την ΥΜΕΤ και ο οποίος ζήτησε να πάει στην τουριστική αστυνομία αλλά το μόνο προσόν που διαθέτει είναι -όπως αναφέρουν στο bloking, η κομματική ταυτότητα του. Ναι κάλα διαβάσατε. Η κομματική του ταυτότητα!

Oι ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι υπάρχει έντονη αντίδραση της ΠΟΑΞΙΑ, μέλη της οποίας δηλώνουν έτοιμα να ζητήσουν ακρόαση από την πολιτική και φυσική ηγεσία προκειμένου να πληροφορηθούν γιατί μετακινήθηκε ο συγκεκριμένος αξιωματικός.

Φαίνεται ξεκάθαρα πάντως πως η κομματική ταυτότητα είναι το πιο ισχυρό μέσο για να παραγκωνίζονται άξιοι και επιχειρησιακοί αξιωματικοί οι οποίοι αν και έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην υπηρεσία τους και στον πολίτη, αντιμετωπίζονται από την Φυσική Ηγεσία λες και είναι ανεπαρκής.

Πηγή: anatropionline.gr