Άλλοι δυο Αλβανοί διακινητές με 43 κιλά χασίσι στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν, χθες, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που σχεδίασε και υλοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ακόμα αλλοδαποί διακινητές ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για δυο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, σε βάρος των οποίων, καθώς και ενός ημεδαπού συνεργού τους, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, εντόπισε όχημα, στην περιοχή των Ιωαννίνων και στο εσωτερικό του, βρήκε και κατέσχεσε έντεκα ανισοβαρείς αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 43 κιλών και 641 γραμμαρίων.

Από την ενδελεχή έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, προορισμός των ναρκωτικών θα ήταν η περιοχή της Ηλείας και αποδέκτης τους, ο ημεδαπός δράστης που αναζητείται.

Επίσης, κατά τις έρευνες κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ως μέσα επικοινωνίας για την διακίνηση των ναρκωτικών, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για την συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται.