Ο Αστυνομικός που διείσδυσε και εξάρθρωσε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών – Μπλόκαρε 44 κιλά χασίσι

Ενας άνδρας αλβανικής καταγωγής και ένας Ελληνας από την Ηλεία βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας ενώ ένας τρίτος που έχει ταυτοποιηθεί αναζητείται, μετά από μεγάλη επιχείρηση ανδρών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, που κατάφερε να “σπάσει” μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και να “μπλοκάρει” 44 κιλά χασίς τα οποία προορίζονταν για Γιάννενα, Πάτρα και Ηλεία.

Η μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Πατρών, θύμιζε σκηνές απο αστυνομική ταινία. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, αστυνομικός του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, κατάφερε να μπει στο κύκλωμα από τον περασμένο Μάϊο, αναλαμβάνοντας το “ρόλο” του μεταφορέα. Τη νύχτα της Κυριακής, ο “μεταφορέας” μαζί με μέλη του κυκλώματος, είχαν δώσει συνάντηση με τους πωλητές στην περιοχή Νεγράδες (Ελληνοαλβανικά σύνορα). Εκεί τους περίμεναν Αλβανοί με βαρύ οπλισμό, οι οποίοι τους προώθησαν τα 44 κιλά χασίς. Τα ναρκωτικά θα “ρίχνονταν” στην αγορά μέσω του κυκλώματος σε Γιάννενα, Πάτρα και Ηλεία.

Άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, ακινητοποίησαν το όχημα στα Γιάννενα, συλλαμβάνοντας δύο άτομα ενώ αναζητείται ο τρίτος δράστης τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.