Εξιχνιάσθηκαν συνολικά 9 κλοπές – διαρρήξεις από ζαχαροπλαστεία, σε περιοχές της Χαλκίδας

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά εννέα κλοπές – διαρρήξεις από ζαχαροπλαστεία, ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 31-12-2016 έως και 01-03-2017, σε περιοχές της Χαλκίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, σε βάρος ενός 47χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιολόγησης – αξιοποίησης όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας, ο δράστης, βραδινές ώρες πάντα, προέβαινε στη θραύση των υαλοπινάκων των καταστημάτων και αφαιρούσε από το εσωτερικό τους, χρηματικά ποσά.

Η λεία που αποκόμισε, από την παράνομη και εξακολουθητική δράση του, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (4.470) ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 47χρονος είναι ήδη προφυλακισμένος σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας, για τη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Συγκεκριμένα είχε συλληφθεί την 11-03-2017, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, μετά από διάρρηξη ιχθυοπωλείου στην περιοχή της Χαλκίδας, ενώ επιπλέον είχε διακριβωθεί η εμπλοκή του και σε άλλες κλοπές – απόπειρες κλοπών καταστημάτων (σχετικό το από 12-03-2017 Δελτίο Τύπου).

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.