Τρεις πνιγμοί σήμερα το πρωί και ένα χθες σε Ραφήνα, Ανάβυσσο, Κυπαρισσία και Χαλκίδα

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Μαρίκες Ραφήνας, 36χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων “ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή “ΚΟΚΚΙΝΑ” Αναβύσσου, 55χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Ακόμη, χωρίς της αισθήσεις της ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή ”ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ” Κυπαρισσίας, 71χρονη. Η 71χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Διενεργείται προανάκριση από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Κυπαρισσίας του Λιμεναρχείου Πύλου, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Επιπλέον, χωρίς της αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ”ΛΕΥΚΑΝΤΙ” Δ.Χαλκίδας, 66χρονος. Ο 66χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.