Συνταξιούχος αστυνομικός έστελνε φακέλους με σφαίρες σε πολιτικούς και δημοσιογράφους

Ο 55χρονος φέρεται να έστελνε τους φακέλους τουλάχιστον για μία τετραετία, σε πολιτικούς, δημοσιογράφους, αλλά και τραπεζίτες

Συνελήφθη την Τετάρτη από άντρες της Αντιτρομοκρατικής ένας 55χρονος άντρας, ο οποίος φέρεται να είναι εκείνος που έστελνε φακέλους με σφαίρες αλλά και με απειλητικά μηνύματα τουλάχιστον για μία τετραετία, σε πολιτικούς, δημοσιογράφους, αλλά και τραπεζίτες.

Ο 55χρονος άντρας ήταν πρώην αστυνομικός, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το 2011 και μετά από δύο χρόνια άρχισε τη «δράση» του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, o 55χρονος έστελνε από το 2013 μέχρι και σήμερα φακέλους με σφαίρες αλλά και γράμματα με απειλητικά μηνύματα σε πλήθος βουλευτών, γνωστών δημοσιογράφων, αλλά και τραπεζιτών.

Πιο συγκεκριμένα οι παραλήπτες του ήταν ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος, ο πρώην υπουργός Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο βουλευτής της Δημ. Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο γγ δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, ο πρώην γγ του Υπ. Εργασίας Γιώργος Μέργος, η αντιπρόεδρος του ΣτΕ Άννα Λιγωμένου και σε διάφορες κοινότητες αλλοδαπών και μουσουλμάνων.