Άλλοι 9 έμποροι ναρκωτικών στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. – Οι 7 σε περιοχές της Δυτικής Αττικής

Συνελήφθησαν, την τελευταία εβδομάδα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εννέα (9) άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα:

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 13-6-2017 στην οδό Μητροπόλεως, στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 58χρονος ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Στην κατοχή του καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -1.348- γραμμάρια κάνναβης, δύο (2) φαρμακευτικά χάπια, μία (1) ζυγαριά ακριβείας, πλήθος συσκευασίες επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών καθώς και το χρηματικό ποσό των -2.400- ευρώ.

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 15-6-2017 στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας από 27 έως 53 ετών, οι οποίοι διακινούσαν ναρκωτικά στην ίδια περιοχή. Οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο των δραστηριοτήτων τους και ως χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών τις μονοκατοικίες στην περιοχή, όπου και διέμεναν.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 23 ετών, για προμήθεια ναρκωτικών.

Από τις κατ’ οίκον έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -45- γραμμάρια κάνναβης, τρία (3) φαρμακευτικά δισκία και το χρηματικό ποσό των -848- ευρώ.

Συνελήφθησαν, στις 16-6-2017 στην περιοχή της Αυλίζας Αχαρνών, από αστυνομικούς της Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, τρείς (3) ημεδαποί, δύο άνδρες ηλικίας 18 και 21ετών και μία 76χρονη γυναίκα, οι οποίοι απέκρυπταν εντός οικίας στην ίδια περιοχή ποσότητες ηρωίνης, με σκοπό την διακίνηση.

Από την κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους -53,2- γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των -700- ευρώ, πενήντα τέσσερα (54) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, μία (1) ζυγαριά ακριβείας καθώς και πλήθος από συσκευασίες ηρωίνης.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.