Ντουέτο Αλβανών με 305 κιλά χασίς τσίμπησαν Αστυνομικοί της Καστοριάς

15/06/2017 22:46

Φορτίο με 305 κιλά χασίς κατέσχεσαν αστυνομικοί της Καστοριάς, υπόθεση για την οποία συνέλαβαν δύο Αλβανούς, 34 και 33 ετών, ως διακινητές της συγκεκριμένης ναρκωτικής ουσίας.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο συλληφθέντες οδηγούσαν δύο διαφορετικά οχήματα -ένα φορτηγάκι κι ένα αυτοκίνητο- τα οποία κινούνταν το ένα πίσω από το άλλο, εισερχόμενα σε ελληνικό έδαφος από την Αλβανία. Σε περιοχή της Καστοριάς κίνησαν την υποψία των αστυνομικών που τους ακολούθησαν κι όταν οι κατηγορούμενοι ως διακινητές έφτασαν στην Κοζάνη πραγματοποιήθηκε η αστυνομική επέμβαση.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν στο φορτηγάκι δέκα σάκοι που περιείχαν είκοσι αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 304 κιλών και 610 γραμμαρίων. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε ανακριτή για να απολογηθούν.

Εν τω μεταξύ, χασισοφυτεία εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της Φλώρινας, όπου αστυνομικοί ξερίζωσαν 1.650 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε έως και 2,5 μέτρα. Για την υπόθεση δεν ανακοινώθηκε κάποια σύλληψη.

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *