Ε.Κ.Α.: Στη Θεσσαλονίκη γιατί δεν τηρούνται οι κανονισμοί του ωραρίου εργασίας;

(Ακόμα δεν εκδόθηκαν τα αστυνομικά μέτρα Συνόδου Κορυφής για το τριήμερο που αρχίζει από αύριο…)
Ως Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης καταγγέλλουμε ότι μέχρι σήμερα Δεύτερα, 12/6/2017 και ώρα 15:30 μμ, δυστυχώς, οι Υπηρεσίες της ΓΑΔΘ δεν έχουν εκδόσει τις υπηρεσίες των μέτρων τάξης, ασφαλείας και τροχαίας, για το αυριανό τριήμερο Τρίτης, Τέταρτης και Πέμπτης, 13-14-15/6/2017, κατα το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη η Τριμερής Συνάντηση Κορυφή Ελλαδας-Κύπρου-Ισραήλ, παρόλο που αυτή είναι γνωστή και προγραμματισμένη από αρχές Μαΐου 2017, στις Ελληνικές Αρχές.
Καλούμε άμεσα τη φυσική ηγεσία της ΓΑΔΘ και τους Διευθυντές Διευθύνσεων Θεσσαλονίκης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης να εφαρμοστεί ο Κανονισμός και η ισχύουσα νομοθεσία. Δεν δικαιολογείται τόση μεγάλη καθυστέρηση στην ανακοίνωση των αστυνομικών μέτρων και βέβαια όλη αυτή η κατάσταση επιβαρύνει και την αστυνόμευση της Θεσσαλονίκης και τον οικογενειακό και προγραμματισμό των Αστυνομικών.
Περιμένουμε την απάντηση που θα μας δώσουν οι υπεύθυνοι για την παρατυπία στις διατάξεις του π.δ. 394/01 και των σχετικών διαταγών της υπηρεσίας γενικότερα και καλούμε την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και για τις δικές της περαιτέρω, υποχρεωτικές βάσει του Καταστατικού της, ενέργειες ως πρωτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση.

Θεσσαλονίκη, 12/6/2017
Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης