Μουδιασμένη η κοινή γνώμη: Δολοφόνος και θύμα έφαγαν μαζί στα Καμμένα Βούρλα πριν το άγριο έγκλημα

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η έρευνα για την άγρια δολοφονία τα ξημερώματα Κυριακής στον Άγιο Κωνσταντίνο. Οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν στοιχεία και μαρτυρίες προσπαθώντας να συμπληρώσουν τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στον δολοφόνο. Αυτό που γνωρίζουν μετά βεβαιότητος είναι ότι ο δολοφόνος ήταν παρέα με το θύμα στο αυτοκίνητό του και μάλιστα διέφυγε με αυτό αφού τον δολοφόνησε με ιδιαίτερη αγριότητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ένα Rover χρώματος γκρι με φιμέ τζάμια. Είναι το αυτοκίνητο του θύματος με το οποίο φαίνεται ότι διέφυγε ο δολοφόνος αφού τον σκότωσε.

Οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι θύμα και δράστης ταξίδεψαν μαζί από Αθήνα για την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου το βράδυ το Σαββάτου, με το αυτοκίνητο του θύματος.

Μάλιστα το γκρι Rover με τα φιμέ τζάμια αργά το βράδυ του Σαββάτου εθεάθη στα Καμένα Βούρλα όπου το θύμα φέρεται να συνέφαγε μαζί με τον δολοφόνο του.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το άγριο έγκλημα έγινε νωρίς τα ξημερώματα από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 4:00 το πρωί.

Αυτό που καλούνται τώρα να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι ποιο ήταν το πρόσωπο που ήταν μέσα στο γκρι Rover και τι ήταν εκείνο που όπλισε το χέρι του δολοφόνου με τόσο μίσος ώστε να διαπράξει ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα, αφού εκτός από τα χτυπήματα στο πρόσωπο και τις μαχαιριές, στη συνέχεια τον πάτησε με το ίδιο του το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Αυτό που ελπίζουν ότι θα δώσει απαντήσεις και θα ρίξει φως στην υπόθεση είναι το κινητό του θύματος το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Ο 57χρονος διέμενε στη Γλυφάδα, όπου εκεί δραστηριοποιούταν και επιχειρηματικά με το εμπόριο, ενώ έχει μια κόρη που διαμένει στη Γαλλία και χθες βράδυ εσπευσμένα ταξίδεψε για την Ελλάδα μετά το τραγικό συμβάν.

Το χρονικό του άγριου εγκλήματος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας πολίτης που έκανε το πρωινό του περπάτημα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου βρήκε τον άτυχο άνδρα.

Στις 6:20 το πρωί στο 167χλμ της ΠΕΟ Λαμίας – Αθηνών, κοντά στο συγκρότημα «Λεβέντη», είδε πεσμένο έναν άνθρωπο.

Όταν πλησίασε έπαθε σοκ, αφού βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Στην άκρη του δρόμου ήταν πεσμένος ένας άνδρας μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το πτώμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, είχε σημάδια από ξυλοδαρμό, ενώ είχε πατηθεί και με αυτοκίνητο.

Όλα τα ευρήματα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα, που διέπραξαν με μεγάλη αγριότητα οι δράστες ή ο δράστης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες πρόκειται για έναν 57χρονο από την Αθήνα και συγκεκριμένα από την περιοχή της Γλυφάδας, ο οποίος δεν έχει σχέση με τη Φθιώτιδα.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ στο σημείο έχει μεταβεί και το Εγκληματολογικό από την Δ/νση Αστυνομίας Φθιώτιδας.