Σκηνικό “πολέμου” στο Μενίδι – Μολότοφ, φωτιές και εκτεταμένη χρήση χημικών (βίντεο)

Δεν δείχνει να εκτονώνεται η κατάσταση χάους που επικρατεί στο Μενίδι από την περασμένη Παρασκευή, όταν έγινε γνωστό ότι ο 11χρονος μαθητής του 6ου Δημοτικού σχολείου σκοτώθηκε από σφαίρα που προήλθε από γλέντι Ρομά, 500 περίπου μέτρα μακριά από το σχολικό συγκρότημα. Σήμερα και μετά την εντολή του Εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος ο 23χρονος Ρομά που παραδέχτηκε ότι πυροβολούσε με καραμπίνα (και όχι με 9άρι όπλο) η κατάσταση οξύνθηκε ακόμα περισσότερο, ενώ κατά τη διάρκεια της πορείας των κατοίκων προς το Δημαρχείο, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ, τους ανέκοψαν στις γραμμές των τραίνων με εκτεταμένη χρήση χημικών.

Νεαροί που αποσπάστηκαν από τη πορεία, χρησιμοποίησαν βόμβες μολότοφ μεγάλης ισχύος, ενώ έστησαν και οδοφράγματα με φωτιές γύρω από τους δρόμους του σταθμού τραίνου του Μενιδίου.

Δείτε τα επεισόδια στα βίντεο που κατέγραψε το Policenews:

Βίντεο ντοκουμένο: Τα πρώτα λεπτά μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του Μάριου

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο που καταγραφεί τις στιγμές που διαδραματίστηκαν στο προαύλιο του 6ου δημοτικού σχολείου Αχαρνών λίγα λεπτά μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του Μάριου από “αδέσποτη” σφαίρα, το βράδυ της 8ης Ιουνίου 2017.
Ο 11χρονος έχει σωριαστεί στο προαύλιο του σχολείου, ενώ στο σημείο έχει φτάσει ασθενοφόρο για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Οι διασώστες προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στο άτυχο παιδί, ενώ γονείς και παιδιά παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα χωρίς να γνωρίζουν ότι ο μικρός Μάριος έχει σκοτωθεί από αδέσποτη σφαίρα.

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο youtube η “Μενιδιάτης Εφημερίδα”